Welk tafelzeil past bij mijn tafel?

Posted in : Page on by : admin Comments: 0

In principe is het iets wat ieder huishouden nodig heeft; een tafelzeil. Het is een zeil van soepel pvc wat je tafel beschermt tijdens de maaltijden en tijdens knutsel activiteiten. Je zou het tafelzeil de hele dag op je tafel kunnen laten liggen voor constante bescherming van het tafelblad. Ook is het een decoratief item, de tafelzeilen van tegenwoordig zijn namelijk in erg leuke prints verkrijgbaar.

Wanner je een tafelzeil wilt gaan aanschaffen is het soms lastig om een keuze te maken. Hieronder vind je een aantal tips om de juiste keuze te maken.

Kleur en print

Tafelzeilen zijn er in effen kleuren en met leuke printjes. Wil je graag een stijlvol tafelzeil wat voldoet aan de trends van tegenwoordig? Kies een moderne betonlook of kies een gezellige palmbladeren print! Dit zijn de echte trends van het moment en dus tafelzeilen waar veel mensen tegenwoordig voor kiezen. Ben je minder van de trends? Kijk dan naar de tafelzeilen in je favoriete kleur. Houd je van vrolijke printjes dan is een leuk stippen of bloemen tafelzeil misschien wel wat voor jou. Deze prints zijn er in veel verschillende kleuren en kleurencombinaties. Houd je van wat neutralere prints dan kun je voor een gave abstracte look gaan of kies je een effen tafelzeil. Bekijk ook de plek waar het tafelzeil komt te liggen. Is je eetkamer of woonkamer erg rustig ingericht dan kun je het tafelzeil misschien in een wat drukkere print kiezen. Gaat het om een kamer met al veel decoratie en wat drukke elementen dan is een rustig tafelzeil daar misschien wel weer erg mooi bij.

Afmeting en vorm

Kies de juiste vorm van het tafelzeil. Wanneer je een geschikte print hebt gevonden die aan je wensen voldoet is het de volgende stap om te zorgen dat je de juiste vorm en afmeting bestelt. Bij de webshop Hiptafelzeil.nl  kun je zelf de gewenste afmeting of vorm kiezen. Let op: de afmeting van je tafel is niet de afmeting van het tafelzeil. Je moet altijd een grotere maat kiezen zodat er een deel over de randen heen hangt.